Voor bedrijfsfotografie maak ik een prijs op maat.

Dit is afhankelijk van jouw wensen; wat voor foto’s wil je, op welke locatie, wat wil je in beeld brengen, wat wil je uitstralen? Ik denk graag met je mee om de juiste momenten van jou en je bedrijf vast te leggen.

Wat kun je verwachten?

Als bedrijf wil je een goede eerste indruk maken en hiervoor heb je professionele
foto’s nodig. Ik denk met je mee over hoe we jouw bedrijf het best in beeld kunnen brengen voor een krachtige uitstraling en positionering.

Laat jouw bedrijf professioneel stralen..

Liefs, Thimo & Willeke

 Henrieke heeft in oktober 2023 foto's gemaakt op onze bruiloft. Wij omschrijven haar als gezellig, rustig, duidelijk, positief en oplossingsgericht. We hadden een zonnige dag tussen regenweken in de herfst en ook in die stijl heeft ze gewerkt, een prachtige herfstbruiloft die we niet gaan vergeten dankzij de rustige en super mooie foto's. Dankjewel voor alles!

"Wij omschrijven haar als gezellig, rustig, duidelijk, positief en oplossingsgericht"

Meer foto's bedrijfsfotografie >

Ben je benieuwd naar mijn werk? Laat me jullie meenemen naar andere projecten.
Bekijk alle foto’s in mijn portfolio.

Zodra de datum nadert hebben we nog even mail of telefonisch contact om ervoor te zorgen dat we alle punten goed op orde hebben zodat we bijna vlekkeloos aan het werk kunnen op de dag zelf.

Mochten jullie dan nog vragen hebben dan kan het uiteraard op de dag zelf nog maar dan is het meeste al besproken en weten we ook hoe we elkaar kunnen helpen.
Ik hoop op een leuke samenwerking..

Vóór het fotograferen van jullie project afhankelijk van hoe groot het project is dan maken we een afspraak op locatie om het een en ander door te nemen.
Om een plan van aanpak te maken met daarin stapsgewijs wat voor jullie en voor mij fijn is tijdens het fotograferen. 

Spreekt mijn stijl voor fotografie jullie aan?
Stuur mij een berichtje..