Benieuwd of ik de juiste persoon ben om jouw moment vast te leggen, wil je direct een fotoshoot boeken en/of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier en je krijgt binnen 24 uur reactie (behalve op zondag).

Contact

Bedankt voor je bericht.
JE ontvangt van mij binnen 24 uur een reactie.

- Rosanne en niels

“Ik stuurde Henrieke begin van de week een berichtje of ik samen met mijn vriend een fotoshoot kon doen. Ik kreeg al snel een berichtje terug en dezelfde week konden wij al terecht. We hebben op een prachtige locatie met de zonsondergang foto's gemaakt. Het was erg leuk en gezellig. Wij zijn heel erg tevreden over de foto's die zij gemaakt heeft. Henrieke is een leuke en gezellige meid, en heeft verstand van haar werk.”

Wauw! Henrieke wat heb je toch mooie foto’s gemaakt van ons iets wat chaotisch vriendinnenshoot. Jij wist heel goed de spontane momenten vast te leggen en was de rust zelve. Het was niet alleen heel leuk en gezellig, maar het resultaat mag er ook wezen. Dank je wel!

Nogmaals bedankt voor de leuke en mooie familieshoot!
Wat zijn ze mooi geworden! We zijn er erg blij mee. En fijn dat je het ook, ondanks je vakantie, op onze gewenste dag wilde doen! Geweldig!

Fijne fotoshoot gehad, met prachtige foto's als resultaat!

De fotoshoot zelf was relax en spontaan. De foto's erna waren boven verwachting mooi. Echt een aanrader!

Wat zijn wij blij met het eindresultaat van onze fotoshoot! Bedankt Henrieke voor je begeleiding en goede inzichten. We vonden het erg gezellig en zien uit naar je komst als onze baby geboren is. Lieve groet van Riechelle, Guilliano en Jason uit Nijkerk.

Een lieve spontane fotograaf met veel geduld en rust voor kinderen.

we hebben contact gehad via instagram en de afspraak was zo gemaakt. op de dag zelf regende het toen konden wij kosteloos en zonder moeite de afspraak verzetten. nadat de fotoshoot klaar was kregen we al na 2 dagen de gallerij binnen en konden we de foto's uitkiezen. ze was tijdens de shoot heel vriendelijk en ze wist ook echt mooie plekjes en standen, en tijdens de shoot ook heel gemoedelijk en we konden gewoon gezellig praten. toen de shoot klaar was vroeg ze hebben jullie ideeën over een aantal foto's die jullie nog wilden hebben. we hebben ontzettend genoten van de shoot, bedankt Henrieke!

Hele fijne, gezellige en spontane fotograaf! Geeft ook aan hoe je moet staan enz. Ik raad haar echt iedereen aan!

Het was echt een meerwaarde om ons 40 jarig huwelijksjubileum met foto's vast te laten leggen. Henrieke was een fijne fotografe, ze had veel geduld en was fijn rustig. Ook een leuk contact met haar. Erg leuk om op terug te zien@ Henrieke, superbedankt!!

.. voor de mooie foto's! De gezellige shoots en je professionele houding. Zou het anderen zeker aanraden 👍

ECHt een hele leuke fotoshoot hebben we gehad. Heel gezellig en ontspannen. En wat een mooie foto s zijn het geworden!!

24 november, een natte koude, winderige dag. De middag van de fotoshoot. Best veel spanning, hoe zal dat gaan? Gelukkig was het even droog, en door de fijne professionele, vlotte manier van werken van Henrieke is er een prachtig resultaat neergezet, waar we erg blij mee zijn. Henrieke, heel hartelijk bedankt van ons allemaal.

Henrieke heeft echt de tijd voor ons genomen om mooie plaatjes vast te leggen. Ze komt zelf met ideeën en dat is fijn. Je krijgt ook ruim de tijd om een keuze te maken welke foto's je wilt hebben. Bedankt Henrieke!