Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? >

Ik fotografeer vaak meerdere momenten uit iemands leven. Van verliefdheid tot aan de bruiloft en van zwangerschap tot aan een liefdevol gezin. Ik vind het zo speciaal dat ik onderdeel mag zijn van iemands levensloop en zijn of haar verhaal in beeld mag brengen.

Van verliefdheid tot aan de bruiloft en van zwangerschap tot aan een liefdevol gezin

Als fotograaf leg ik al jaren bijzondere momenten vast als herinnering voor altijd. En ik weet hoe waardevol dit is; in 2018 overleed mijn broer en op dat moment kwam ik erachter dat we helemaal geen gezinsfoto’s hadden. En toen was het te laat.

Het leven zit vol onverwachte veranderingen en gebeurtenissen en daarom is het in mijn ogen zo belangrijk om de momenten van nu te vangen. 

Een waardevolle herinnering voor altijd

- Rosanne en niels

“Ik stuurde Henrieke begin van de week een berichtje of ik samen met mijn vriend een fotoshoot kon doen. Ik kreeg al snel een berichtje terug en dezelfde week konden wij al terecht. We hebben op een prachtige locatie met de zonsondergang foto's gemaakt. Het was erg leuk en gezellig. Wij zijn heel erg tevreden over de foto's die zij gemaakt heeft. Henrieke is een leuke en gezellige meid, en heeft verstand van haar werk.”

Wauw! Henrieke wat heb je toch mooie foto’s gemaakt van ons iets wat chaotisch vriendinnenshoot. Jij wist heel goed de spontane momenten vast te leggen en was de rust zelve. Het was niet alleen heel leuk en gezellig, maar het resultaat mag er ook wezen. Dank je wel!

Nogmaals bedankt voor de leuke en mooie familieshoot!
Wat zijn ze mooi geworden! We zijn er erg blij mee. En fijn dat je het ook, ondanks je vakantie, op onze gewenste dag wilde doen! Geweldig!

Fijne fotoshoot gehad, met prachtige foto's als resultaat!

De fotoshoot zelf was relax en spontaan. De foto's erna waren boven verwachting mooi. Echt een aanrader!

Wat zijn wij blij met het eindresultaat van onze fotoshoot! Bedankt Henrieke voor je begeleiding en goede inzichten. We vonden het erg gezellig en zien uit naar je komst als onze baby geboren is. Lieve groet van Riechelle, Guilliano en Jason uit Nijkerk.

Een lieve spontane fotograaf met veel geduld en rust voor kinderen.

we hebben contact gehad via instagram en de afspraak was zo gemaakt. op de dag zelf regende het toen konden wij kosteloos en zonder moeite de afspraak verzetten. nadat de fotoshoot klaar was kregen we al na 2 dagen de gallerij binnen en konden we de foto's uitkiezen. ze was tijdens de shoot heel vriendelijk en ze wist ook echt mooie plekjes en standen, en tijdens de shoot ook heel gemoedelijk en we konden gewoon gezellig praten. toen de shoot klaar was vroeg ze hebben jullie ideeën over een aantal foto's die jullie nog wilden hebben. we hebben ontzettend genoten van de shoot, bedankt Henrieke!

  • Al van jongs af aan vind ik fotograferen leuk en wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een mooi bedrijf.
  • Op 22 september 2022 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en samen wonen we in het dorp Barneveld. (Gelderland).
  • Ik ben een familiemens en ik hou ervan om samen tijd door te brengen.
  • Ik ben altijd in voor een cappuccino.
  • Ik haal inspiratie uit mensen en mijn omgeving.
  • Ik ben christelijk en zondag is voor mij een rustdag.
  • Rondom Barneveld zijn er enorm veel mooie plekjes om te shooten, maar ik cross met alle liefde overal naartoe.
  • Ik hou van zonsondergangen. Wanneer ik er eentje zie, wil ik eigenlijk direct naar buiten met mijn camera. Het geeft zulk mooi licht en het is elke keer weer anders.
  • Ik ben enorm perfectionistisch. Alles moet precies goed zijn en ik lever dan ook nooit half werk.
  • Ik word heel blij van zomers weer.

10 feitjes over mij

Neem vrijblijvend contact met me op om even kennis te maken.

Leuk om jou ook te leren kennen